Peters computerhjælp
Peters
   Computerhjælp

cvr:18792303
Thinggyden 2
5631 Ebberup
tlf.:45891709
mob.:21960456
mail:Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Tips og råd

Siderne under denne menu, er ment som hjælp og oplysning. Jeg vil efter behov og tid lægge artikler ud med råd, vejledning og tips som har relevans. Hvis du har brug for hjælp eller råd til noget med dit IT-udstyr, og du ikke kan finde noget relevant her på siden, er du meget velkommen til at skrive til mig, og bede om hjælp. Så vil jeg forsøge at lægge en artikel ud, så andre også kan få glæde af dit spørgsmål.

Indtil videre ligger der følgende artikler:

Windows, OSX eller Linux?
Artiklen handler om fordele og ulemper ved de tre mest udbredte styresystemer til computere. Jeg er naturligvis lidt farvet af mit eget valg af styresystem, men jeg har forsøgt at være så objektiv som muiligt. Hvis du er uenig eller mener jeg mangler sammenligningsparametre, så skriv endelig, evt. i min gæstebogen.

Virus og ondsindet software.--under udarbejdelse
Især målrettet windowsbrugere, men relevant for alle, er artiklen et forsøg på at belyse nogle af truslerne man udsættes for på nettet. Mange begreber bruges i flæng, og jævnligt opstår nye begreber. Men hvad betyder de, hvad gør de og hvordan kan man beskytte sig? Er man blevet inficeret, anbefaler jeg også nogle gratisværktøjer til at rense sin computer med.